Coffly-abonnementen

Hoe werkt het?

Bij zowel het koffiemachine-abonnement als het koffie-abonnement geven wij jou graag de mogelijkheid om zelf jouw abonnement samen te stellen. Dit gebeurt in een aantal eenvoudige stappen. Hieronder lichten we de stappen één voor één toe. 

Koffiemachine leasen

Koffiemachine-abonnement: kies de koffiemachine die jij wil leasen. Je kunt kiezen uit verschillende machines. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem contact op!

Koffie-abonnement

Koffie-abonnement: kies de koffie en hoeveelheid die jij maandelijks wil ontvangen. Je kunt kiezen tussen twee merken; Jolly Caffè en Lucaffé. Beide merken bieden we aan in verschillende smaken. Wil je de koffie eerst proeven? Bestel dan een van onze proefpakketten om kennis te maken met de verschillende smaken.

Persoonlijke gegevens

Wanneer je jouw abonnement hebt samengesteld en alles hebt toegevoegd aan de winkelwagen, hoef je alleen jouw gegevens nog in te vullen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens, zoals je kunt teruglezen in onze Privacy verklaring.

Be your own barista

It's Coffly time! Wanneer jouw bestelling bezorgd is, kun je thuis beginnen met het creëren van het ultieme koffiemoment. Geniet van de lekkerste koffie voor thuis en be your own barista!