Koffie

Coffly gunt iedereen thuis de lekkerste koffie, daarom hebben wij een selectie gemaakt van twee kwaliteitsmerken; Jolly Caffè en Lucaffé. We hebben voor verschillende smaken en sterktes gekozen. Hieronder vertellen wij je wat meer over beide merken. 

Jolly Caffè

Jolly Caffè assortiment

Crema, Intenso, Lungo

Jolly Caffè is een echt Italiaans koffiemerk uit Florence. Het motto van Jolly Caffè luidt als volgt: "Alleen de beste bonen zijn goed genoeg". Dit is merkbaar vanaf de selectie van de koffiebonen tot aan de laatste slok van jouw espresso. De koffie van Jolly Caffè bestaat uit twaalf zorgvuldig met de hand geplukte soorten Arabica bonen. 

Bij Coffly vind je één soort koffiebonen van Jolly Caffè (Crema) en drie soorten ESE pods (Crema, Intenso en Lungo). Deze smaken zijn beschikbaar in verschillende hoeveelheden als koffie-abonnement en in onze webshop.

Lucaffé

Lucaffé assortiment

Exquisit, Mr. Exclusive, Piccolo & Dolce

Het koffiemerk Lucaffé is begonnen in Carpenedolo, aan het Gardameer in Italië. Iedere fase van de productie verloopt uitermate zorgvuldig; van de oogst op de plantages tot aan het verpakken zodat de unieke aroma’s behouden blijven. Dat garandeert het succes van een state-of-the-art espresso met een uitzonderlijke crèmalaag.

Coffly biedt drie soorten koffiebonen en ESE pods aan van Lucaffé (Exquisit, Mister Exclusive en Piccolo & Dolce). Iedere soort heeft een eigen unieke smaak. De koffiebonen en ESE pods van Lucaffé zijn beschikbaar als koffie-abonnement en in onze webshop.

Weet jij het verschil tussen Arabica- en Robustabonen? Je leest het in onze blog.