Veelgestelde vragen (FAQ)

Koffie
Welke koffiebonen zijn het lekkerst?

Dit is afhankelijk van jouw smaak en voorkeur. Coffly heeft een selectie gemaakt van kwaliteitsbonen. Wij kunnen helaas niet bepalen welke smaak voor jou het lekkerst is. Wat we wel kunnen, is jou een proefpakket aanbieden. Zo kun je op je gemak kennismaken met de verschillende smaken en jouw favoriet kiezen. 


Bestellen | Webshop
Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

We snappen heel goed dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis wil hebben. Wanneer wij jouw bestelling verzenden, ontvang je een link om jouw pakket te kunnen volgen. Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen te bezorgen. Mocht dit niet lukken, dan brengen wij jou hier direct van op de hoogte.


Koffie-abonnement
Hoeveel koffie heb ik nodig?

Vind je het lastig om te bepalen hoeveel koffie je moet kiezen voor het koffie-abonnement? Hieronder hebben wij aangegeven hoeveel koffie je maandelijks (ongeveer) nodig hebt bij een bepaald aantal kopjes per dag. Dit handige overzicht vind je terug bij het samenstellen van jouw koffie-abonnement.

Koppen koffie Koffiebonen ESE Servings
1 250 gram 36
2 500 gram 75
3 750 gram 100
4 1000 gram 150

Koffiemachine-abonnement
Welke koffiemachine past bij mij?

Vind je het lastig om de juiste koffiemachine te kiezen voor jouw situatie en wensen? Stuur een mail naar info@coffly.nl met jouw wensen en voorkeuren en ontvang een persoonlijk advies op maat van onze expert.


Coffly-abonnementen
Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?

Wil je de samenstelling van jouw abonnement wijzigen? Dit kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar info@coffly.nl of een WhatsApp-bericht te sturen naar 085 301 85 05. Zo kun je bijvoorbeeld een andere smaak koffie bestellen of toevoegen aan jouw abonnement, maar ook de hoeveelheid koffie aanpassen. Lees hier meer over het wijzigen of opzeggen van jouw abonnement.


Staat jouw vraag er niet tussen?