Levertijd & verzendkosten

Wij willen jouw Cofflybestelling natuurlijk zo snel mogelijk bij jou bezorgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Het lukt ons echter helaas niet altijd om dit na te komen. Soms zijn producten bijvoorbeeld niet (voldoende) op voorraad en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. In dat geval nemen wij uiteraard direct contact op met jou.

Over het algemeen zal jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis bezorgd worden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

De levering van jouw pakket verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DHL of DPD.

Verzendkosten:

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-
  • €4,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • €7,25 voor bestellingen onder de €75,- 


Verzenden in tijden van Corona
 

Momenteel hebben we helaas nog altijd wereldwijd te maken met het Coronavirus. Bij Coffly hebben we daarom extra hygiënemaatregelen getroffen om alle bestellingen volledig Coronaproof te kunnen verwerken. Het kan voorkomen dat er door drukte bij de pakketdiensten enige vertraging ontstaat bij de levering van jouw bestelling. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou om je hierover te informeren. 

Voor meer informatie over de verzending van jouw bestelling kun je onze algemene voorwaarden raadplegen. Let op! De vermelde prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten.