Koffiemachine-abonnement

Stel jouw eigen abonnement samen

Door middel van het koffiemachine-abonnement, bieden wij jou de mogelijkheid om een kwalitatief goede koffiemachine in huis te halen. Dankzij de abonnementsvorm kun je thuis een professionele koffiemachine gebruiken voor zolang je deze nodig hebt. Zo hoef je niet direct te investeren in een kostbare koffiemachine, maar kun je toch genieten van de lekkerste koffie.

Wil je een koffiemachine leasen? Begin dan hieronder direct met het samenstellen van jouw koffiemachine-abonnement. Wil je eerst meer weten over de verschillende machines? Bekijk dan ons aanbod. Vanaf €28,50 per maand kun je een koffiemachine leasen van Coffly.

Ben je op zoek naar een koffiemachine-abonnement inclusief koffie? Bekijk hier ons koffie-aanbod en stel zelf jouw abonnement samen. 

Koffiemachine leasen

Je kunt bij ons kiezen tussen verschillende machines. Weet jij al welke machine je in huis wil halen? Begin dan hieronder met het samenstellen van jouw koffiemachine-abonnement.

Koffie proefpakket

Wij willen jou graag de mogelijkheid geven om onze koffie eerst als proefpakket te bestellen. Zo kun je op je gemak kennismaken met de verschillende smaken en een favoriet uitkiezen. Bij het proefpakket kun je kiezen tussen twee merken; Jolly Caffè en Lucaffé. Je kunt jouw keuze doorgeven bij het samenstellen van jouw koffiemachine-abonnement. Ben je nieuwsgierig geworden? 

Persoonlijke gegevens

Wanneer je jouw abonnement hebt samengesteld en alles hebt toegevoegd aan de winkelwagen, hoef je alleen nog jouw gegevens in te vullen. Je kunt ervoor kiezen om een account aan te maken bij Coffly, zodat je jouw bestelde koffieproducten kunt volgen en de volgende keer eenvoudig dingen kunt bijbestellen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens, zoals je terug kunt lezen in onze Privacy verklaring.

Be your own barista

It's Coffly time! Wanneer jouw machine bezorgd is, kun je thuis beginnen met het creëren van het ultieme koffiemoment. Pak jouw bestelling uit en lees zorgvuldig de gebruiksaanwijzing door die wij erbij hebben gedaan voor jou. Zo weet je precies waar jij als thuisbarista rekening mee moet houden bij het maken van jouw eerste kopje koffie. Geniet van de lekkerste koffie voor thuis en be your own barista!