Koffie-abonnement: de lekkerste koffie voor thuis

Nederland werkt sinds de coronacrisis veel thuis. Het is belangrijk om ook tijdens het thuiswerken genoeg (koffie)pauzes te nemen. Dit doe je natuurlijk het liefst met echt goede koffie. 

Een van de manieren om er zeker van te zijn dat je thuis altijd goede koffie kunt drinken, is met een koffie-abonnement. Deze worden steeds populairder in Nederland. Het grote voordeel van een koffie-abonnement is dat je altijd jouw favoriete koffie in huis hebt, zonder dat je er zelf de deur voor uit hoeft. 

Je kiest eenvoudig de juiste hoeveelheid van de koffie die je wil ontvangen en vervolgens krijg je deze koffie maandelijks gratis thuisbezorgd. Zo hoef jij je nooit meer bezig te houden met de koffievoorraad en kun je altijd zo vers mogelijke koffie drinken. Het enige wat je hoeft te doen, is het kiezen van jouw favoriet(en). Bij Coffly kun je kiezen tussen twee merken; Jolly Caffè en Lucaffé. Van beide merken hebben we verschillende smaken. Deze smaken zijn beschikbaar als (gemalen) koffiebonen-abonnement en als ESE koffie-abonnement.

Een andere trend is het koffie-abonnement met machine. Naast de maandelijkse koffie, kun je dan een professionele koffiemachine leasen voor zolang jij deze nodig hebt. Bekijk hier alle koffiemachines en kies de machine die bij jou past of maak eenvoudig gebruik van onze keuzehulp. Wist je dat je korting kunt krijgen op jouw maandbedrag als je zowel een koffiemachine-abonnement als een koffie-abonnement bestelt bij Coffly?

Wij gunnen iedereen de lekkerste koffie voor thuis, daarom bieden wij jou graag alle middelen om een echte thuisbarista te worden. Bij Coffly ben je gegarandeerd van een dagelijks zorgeloos kopje koffie, precies zoals jij het lekker vindt.

Eerst proeven?
Wil je onze koffie eerst proeven? Bestel dan een van onze proefpakketten en maak kennis met de heerlijke smaken van Lucaffé en Jolly Caffè. 

Wat vond je van deze blog?

Rating: 5 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.