Koffiemachine leasen: het gemak van een koffiemachine-abonnement

Het is momenteel een landelijke trend; het leasen van huishoudelijke apparaten. In plaats van investeren in (dure) nieuwe apparaten, betaal je een vast maandbedrag om gebruik te maken van de dingen die jij nodig hebt. Coffly biedt jou als particulier de mogelijkheid om een kwalitatief goede koffiemachine te leasen voor thuis. Zo kun je gebruikmaken van de beste koffiemachines, zolang jij deze nodig hebt. Zo hoef je niet direct te investeren in een kostbaar koffiezetapparaat, maar kun je toch dagelijks genieten van de lekkerste koffie. We lichten het gemak van een koffiemachine-abonnement graag even toe. 

Thuis zorgeloos genieten van de lekkerste koffie. Het is bereikbaarder dan je misschien denkt. En dat zonder gedoe van het uitzoeken van een voor jou geschikte koffiemachine. Het leasen van een koffiemachine biedt ultiem gemak. We zetten de belangrijkste voordelen hieronder nog even voor je op een rij.

  • Kwalitatief goede machine in huis;
  • Geen grote uitgave;
  • Vast bedrag per maand;
  • Gegarandeerd dagelijks heerlijke koffie;
  • Persoonlijk contact. 

Kwalitatief goede machine

Coffly heeft een zorgvuldige selectie gemaakt van koffiemachines die jij als particulier kunt leasen. Dit zijn machines van goede kwaliteit, vergelijkbaar met professionele machines.

Het is belangrijk dat je een machine kiest die bij jouw koffiebehoefte past. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste machine en je bent bij ons gegarandeerd van persoonlijke service. Zo hopen we dat jij iedere dag een stralend begin van de dag hebt met jouw favoriete koffie. Kiezen is eenvoudig dankzij onze handige keuzehulp. Heb je liever een persoonlijk advies van een van onze experts? Neem dan gerust even contact op met ons. 

Vast maandbedrag

Een koffiemachine leasen vereist geen grote uitgave of investering. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de machine. Dit maandbedrag varieert bij Coffly van € 17,50 tot € 34,50 per maand. Na 1 jaar kun je de machine van ons overkopen, dit is echter niet verplicht.

Jouw favoriete koffie thuis

Je kunt jouw koffie-ervaring compleet maken door middel van ons koffie-abonnement. Je krijgt dan maandelijks de door jou gekozen hoeveelheid en smaak (of smaken) toegestuurd. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze vorige blog.

Uiteraard is een koffie-abonnement niet verplicht. Je kunt ook zelf koffie blijven kopen voor bij de machine. Dit kun je doen via onze webshop, maar als jij je favoriete koffie al elders hebt gevonden, is dat uiteraard geen punt.

Persoonlijk contact

Naast een machine die bij jou past en jouw favoriete koffie, bieden we je altijd persoonlijke service aan. We leren onze klanten graag kennen en blijven in gesprek met jou over jouw koffiebehoefte. Zo passen we ons assortiment bijvoorbeeld aan naar de wensen van onze klanten, maken we een persoonlijk advies op maat en denken we altijd met je mee over de mogelijkheden.

Koffiemachine leasen als particulier: welke past bij mij?

Bij Coffly kun je kiezen uit verschillende soorten machines; volautomatische machines, halfautomatische machines en ESE machines. Ben je benieuwd welke machine wij jou aanraden? Probeer dan onze keuzehulp. Weet je al welke machine je wil leasen? Begin dan hieronder met het samenstellen van jouw koffiemachine-abonnement. 

Wil jij ook een koffiemachine leasen, maar wil je eerst meer informatie?

Wat vond je van deze blog?

Rating: 4.8 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.